banner262
Öne Çıkanlar gramofon extrahaber Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi İskenderun istasyonu madde bağımlılığı

Bursaspor-Beşiktaş maçında yoğun güvenlik önlemi

Bursaspor Kulübü Genel Müdürü Erhan Başoğlu, Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşma öncesi üst düzey güvenlik önlemi alınacağını ve misafir tribün için ayrılan 2 bin 50 biletin de Beşiktaş Kulübü’ne satılacağını söyledi.

Bursaspor-Beşiktaş maçında yoğun güvenlik önlemi

 Bursaspor Kulübü Genel Müdürü Erhan Başoğlu, Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşma öncesi üst düzey güvenlik önlemi alınacağını ve misafir tribün için ayrılan 2 bin 50 biletin de Beşiktaş Kulübü’ne satılacağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Bursa’da oynanacak Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasında alınacak güvenlik tedbirlerine ilişkin Heykel’deki Bursa Valiliği binasında toplantı gerçekleştirildi. Vali Yardımcısı Ergun Güngör başokanlığında yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı sonrası, Bursaspor Kulübü Genel Müdürü Erhan Başoğlu, açıklamalarda bulundu.

Ligin ilk yarısında oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçındaki uygulamanın aynısının Bursa’da da yapılacağını dile getiren Başoğlu, Beşiktaşlı taraftarların karşılaşmayı misafir tribününden izleyebileceğini belirterek, "Münferit olarak Beşiktaş taraftarlarının stada alınması mümkün değil. Bütün misafir tribünündeki 2 bin 50 bileti Beşiktaş Kulübü alacak. İstanbul’dan kafileler halinde gelecekler. İl girişinde karşılanacak stadyumumuza alınacaklar. Maçı seyrettikten sonra da tekrar İstanbul’a dönecekler" dedi.

Bir basın mensubunun, "Gerginlik çıkma ihtimaline karşı ek güvenlik tedbiri alınacak mı?" sorusuna ise Başoğlu, "Tabii ki özel güvenlik sayısı arttırılacak. Maç öncesi de stat girişindeki üst aramasını özel güvenlik değil resmi güvenlik yapacak. Emniyetimizin aldığı diğer tedbirler de olacak" yanıtını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner259

banner264