Emekli Öğretmen Meral Nugay Dikmen’in sunumunu üstlendiği konsere katılım yüksekti. Şef Gürtuna’nın derlediği İstanbul şarkılarının yanı sıra, grubun saz heyeti, korist ve solistleri başarılı bir performans sergilediler.
Program;
Bizden selam olsun, Türk olmaya onur sayanlara!
Bizden selam olsun, Atatürkçü olmaktan gurur duyanlara
Bizden selam olsun, çok yıldızlı değil, az yıldızlı bayrak altında saf tutanlara!
Bizden selam olsun, TESUD’un değerli konuklarına.
dörtlüğü ile Nugay Dikmen tarafından açıldı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.Açılış konuşmasını yapmak için mikrofonu TESUD İstanbul İl Başkanı Emekli Albay Erol Hatunoğlu aldı. Hatunoğlu; “On yıldır milli duygularımızı ön plana çıkararak, koro şefliğini büyük bir özveri ile yürüten Şef Nisa Gürtuna ve grubuna, ardından siz değerli konuklarımıza teşekkür ederim.” dedi.
İstanbul şarkılarıyla devam eden programın sonlarına doğru, TESUD Eski İl Başkanı Emekli Tümgeneral Cumhur Evcil, Şef Nisa Gürtuna’ya, TESUD Rasimpaşa Şubesi Başkanı Emekli Albay Ayhan Çetin ise sunucu Meral Nugay Dikmen’e çiçek taktim edip, teşekkür ettiler.
Kapanışta koroda gelenek haline gelen Harp Okulu Marşı ve Onuncu Yıl Marşı ile yapılırken, koristler ellerinde bulunan bayrakları sallayarak seyircilerdenalkış aldılar.
Öne Çıkanlar
kent yaşam gazetesi•
kartal belediyesi•
extrahaber•
İstanbul büyükşehir belediyesi•
hazırlık•
TESUD’dan Bahar Konseri
Caddebostan Kültür Merkezi’nde düzenlenen bahar konseri,Türkiye Emekli Subaylar Derneği bünyesinde on yıldır Türk Sanat Müziği şefliğini yürütmekte olan Nisanur Gürtuna tarafından hazırlanıp yönetildi.
03 Mayıs 2017 Çarşamba 09:47
İlgili Galeriler
Anahtar Kelimeler:
Türk Sanat MüziğiTESUDBahar KonseriCaddebostan Kültür MerkeziTürkiye Emekli Subaylar DerneğiNisanur GürtunaAlbay Erol HatunoğluEmekli Tümgeneral Cumhur EvcilAyhan Çetin Kentyaşam GazetesiYorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.