
Sınavın devam ettiği esnada kültür merkezini ziyaret eden Başkan Gökhan Yüksel, Kartal’ın sanat alanında öncü bir ilçe olması için çalışmalarının aralıksız devam edeceğini belirtti.
Ünlü Tiyatro Oyuncuları, Jürilik Görevini Üstlendi
160 kişinin başvurduğu yetenek sınavında seçici kurul üyeliğini, ünlü tiyatro oyuncuları üstlendi. Sınava katılan öğrenciler, jüride bulunan Nedim Saban, Bahtiyar Engin, Gökhan Eğilmezbaş ve Kartal Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Erdal Yıldırım karşısında yeteneklerini sergiledi. Lise öğrencilerinden akademisyenlere, üniversite öğrencilerinden ev hanımlarına kadar farklı yaş ve mesleklerden adaylar sınava katılım sağladı.
Seçici kurulun onayını alan öğrenciler, Kartal Belediye Tiyatrosu’nda iki yıl boyunca zorlu bir eğitimden geçerek Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikayı almaya hak kazanacak.
Başkan Gökhan Yüksel’den Plaket
Yetenek sınavı devam ettiği esnada Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’ne gelerek oyuncu adaylarına başarı dileklerini ileten Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, jüride bulunan ünlü tiyatro oyuncularına da plaket takdim etti. Kartal’ın sanat alanında öncü bir ilçe olması için çalıştıklarını belirten Başkan Gökhan Yüksel, ünlü oyunculara katkıları ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.