banner262
Öne Çıkanlar kent yaşam gazetesi Hiroşima Temizlik İşçisine Baltalı Saldırı Bu kadarına pes can kaybı

Büyükçekmece’de Dünyanın En Büyük İkinci Çekiç Koleksiyonu Sergilendi

Bu yıl 64 ülkeden 1500 kültür – sanat elçisinin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali birbirinden değerli eserlerin yer aldığı sergilere de ev sahipliği yapıyor.

Büyükçekmece’de Dünyanın En Büyük İkinci Çekiç Koleksiyonu Sergilendi

30 YILDA 4 BİN ÇEKİÇ TOPLADI

Festival kapsamında açılan Koleksiyoner Burhan Reşid’in “Çekiçhane’deki Çekiçler” sergisi yaklaşık 30 yıldır dünyanın değişik bölgelerinden toplanmış çekiçlerden oluşuyor. Burhan Reşid, dedesinin sıcak demir atölyesinde henüz çocuk yaşta başladığı çekiç koleksiyonunu geliştirerek 4000 parça ile dünyanın en büyük ikinci koleksiyonu haline getirmeyi başarmış.

KATILIM YOĞUN OLDU

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Galeri’nde gerçekleştirilen “Çekiçhane’deki Çekiçler” sergisinin açılış törenine katılım yoğun oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Festival Komitesi

Başkanı Dr. Hasan Akgün, Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’ne katkılarından dolayı Burhan Reşid’e teşekkür ederek plaket takdim etti. Sergi 6 Ağustos Cumartesi akşamına kadar açık kalacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner259

banner264