KAHVALTI ADI ALTINDA DERNEĞE PARA TOPLADILAR

ÖZEL HABER

İstanbul Merkezli Çağdaş Esnaf Sanayici İşverenler Derneği (ÇAGSİAD)’nin İş Buluşmaları etkinliğinin ikincisi düzenlendi. Kahvaltı konsepti olarak gerçekleştirilen toplantı da davet edilen misafirlerden önceden bilgilendirilmediği halde kahvaltı esnasında 100 Tl ücret talep etmesi şaşkınlık yarattı. Programı takip etmek, etkinliklerini haberleştirip kamuoyuna aktarmak isteyen basın mensuplarından dahi ücret alan ÇAĞSİAD yönetim kurulu tepkilere neden oldu.

MİSAFİRDEN DE BASINDAN DA ÜCRET ALDILAR

Başakşehir İkitelli’de bulunan Holiday Inn Airport Hotel’de gerçekleşen toplantıya derneğe üye olan çeşitli sektörlerden birçok firma sahibi ve misafir katıldı. Önce kahvaltı ardından toplantı şeklinde planlanan programda toplantı salonuna girişte ÇAĞSİAD yetkilileri tarafından bilgilendirilmedikleri halde ücret ödemek zorunda kalan katılımcılar bu durumdan rahatsızlık duydu.


AKMUGAN KONUŞMA YAPMADAN SALONDAN AYRILDI

Ücret skandalına oluşan tepkilere aldırmayan dernek yönetimi bir başka nezaketsiz davranışa daha imza attılar. CHP Başakşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdulhadi Akmugan, toplantı başında program sunucularına başka bir programa daha yetişmek zorunda olduğunu bildirdi. Akmugan; bu nedenla yapacağı konuşmanın sıralamasının öne çekilmesini rica etti. Bu ricaya ÇAĞSİAD Derneği’nin yetkin isimlerinin tepkisiz kalması nedeniyle tepkisini ortaya koyan Akmugan konuşma yapmadan toplantıdan ayrıldı.

Kent Yaşam / Gamze Ünlü- Önder Develi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.