BEYLİKDÜZÜ 9.BARIŞ VE SEVGİ BULUŞMALARI’NDA HALK MÜZİĞİ EZGİLERİ YÜKSELECEK

KÜLTÜR-SANAT

Bu yıl ki teması “Ortak akıl, ortak çaba ve ortak yaşam” olan Beylikdüzü 9. Barış ve Sevgi Buluşmaları’nınson gününde Çardak Altı Sohbetleri’ninkonukları Ataol Behramoğlu ve Haluk Çetin olacak.

Bu yıl ki teması “Ortak akıl, ortak çaba ve ortak yaşam” olan Beylikdüzü 9. Barış ve Sevgi Buluşmaları’nınson gününde Çardak Altı Sohbetleri’ninkonukları Ataol Behramoğlu ve Haluk Çetin olacak. 19.00’da başlayacak söyleşide, “Kültür-Sanatta Ortak Çaba” konusu ele alınacak. Saat 21.00’da ise Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Elif Buse Doğan, Yaşam Vadisi 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde şarkılarını seslendirecek.

Beylikdüzü Sahaf Festivali kapsamında 17.30’da Gündüz Mezatı, 21.30 ise Gece Mezatı yapılacak. Kitapseverler, 13.00 - 23.00 saatleri arasında açık olan sahaflardan koleksiyonlarına yeni kitaplar ekleyecek. Ödüllü sokak basketbolu, tavla ve ayak tenisi turnuvaları ile sporseverler de keyifli dakikalar geçirecek.

TARİH: 04 EylülPazar

SAAT: 17.30 – 23.00

YER: Yaşam Vadisi 1. Etap

ADRES: Yaşam Vadisi 1. Etap- 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi-Beylikdüzü – İstanbul

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.